Prijzen

Prijzen voor standaard pakketten.

Love shoot (€120,- excl. studiohuur)

Zwanger? Of willen jullie gaan trouwen en hebben daar leuke foto’s voor nodig? Of gewoon verliefd?
In de love shoot gaan wij op pad (of de studio in). Gedurende 1 uur maken we foto’s op locatie of in de studio van jullie als stelletje. Voorafgaand aan de shoot een telefonische intake om te bepalen wat de wensen en verwachtingen zijn van de shoot. Na afloop krijgen jullie een selectie van de gemaakte foto’s (in maximale resolutie) op DVD gebrand in de stijl die gewenst is. De overige foto’s krijgen jullie ook op DVD gebrand (in maximale resolutie).

Bruiloft pakket 1 (€300,- excl. studiohuur)

In dit pakket kom ik 2 uur lang gebeurtenissen registeren op jullie bruiloft (of geregistreerd partnerschap). Het kan zijn dat jullie vooral een bruidsreportage willen, alles is in principe mogelijk als de tijdsbesteding maar 2 uur blijft.

Vooraf aan de bruiloft hebben wij een intake, dit kan via de telefoon of een lijfelijke ontmoeting. Tijdens deze intake zullen wij de details doorspreken, de wensen en eisen van jullie kant doorspreken.

Bruiloft pakket 2 (€500,- excl studiohuur)

Voor dit pakket geld dat je alles krijgt wat in bruiloft pakket 1 ook krijgt.

Echter in plaats van 2 uur kom ik 3 uur lang foto’s maken op jullie bruiloft. Jullie bepalen wederom wanneer dat is.

Bruiloft pakket 3 (€600,- excl studiohuur)

In pakket 3 krijgen jullie alles wat pakket 2 ook biedt. De tijd wordt alleen verlengd naar 4 uur. Ook nu bepalen jullie wanneer en hoe ik foto’s kom maken.

Bruiloft pakket 4 (€700,- excl studiohuur)

Zelfde als pakket 3, maar inclusief een love shoot voor de bruiloft. Deze foto’s kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld uitnodigingen of aankondigingen.

Ferry Stelte Fotografie
comments powered by Disqus
Gemaakt met Hugo
Theme Stack ontworpen door Jimmy